BLOG DETAILPAGINA_Groot

A&S Solutions en Public Staffing worden samen: Public!

Vertrouwde waarden, vernieuwde identiteit

Onze naam verandert, onze mensen én diensten erachter niet! De werking die je van A&S Solutions en Public Staffing gewend bent, blijft onveranderd. Je blijft beroep doen op onze gekende expertise, contact hebben met dezelfde mensen en de dienstverlening genieten die je al jaren weet te appreciëren.

 

We zijn dus nog steeds dezelfde toegewijde equipe, met hetzelfde BTW-nummer en facturatie-adres. Onze kantoren zitten echter wél in het nieuw. Ze voorzien ons niet enkel van de ruimte om ons complete team optimaal te laten werken, ze bieden ook de opportuniteit om nog verder te groeien.

 

Investering in mensen en methoden

De voorbije jaren stonden in het teken van investering. En dat wil Public de komende jaren ook blijven doen. We blijven innoveren en investeren in de nieuwste tools voor efficiënte en betaalbare rekrutering, consultancy en partnerships binnen een sector die financieel sterk onder druk staat.

 

“Bij Public maken we het verschil door ervaren mensen met sector- en materiekennis in te schakelen in ieder project. Die massale praktijkervaring, gekoppeld aan business en artificial intelligence laat ons toe generieke managementmodellen te overstijgen. Daardoor kunnen we werkbare en meetbare resultaten neerzetten aan de hand van onze eigen ontwikkelde methoden. Zo lanceerden we bijvoorbeeld als eerste op de markt een dynamisch, modern verloningsbeleid voor Vlaamse steden en gemeenten", legt CEO Steven De Vos uit.

 

Ready to level up with us?

Met deze naamsverandering willen we niet alleen eenheid uitstralen, maar ook benadrukken dat we één team zijn. De nieuwe identiteit, Public, belichaamt de kracht van samenwerking en het voortdurende engagement om onze klanten de beste diensten te bieden.

 

Stap samen met ons in dit nieuwe hoofdstuk, waar we groeien, vernieuwen en onze belofte nakomen om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Public - samen sterker, samen beter!

Deel op:

Public Staffing zet zijn groei verder naar een team van 100+

Public Staffing zet zijn groeipad verder. De voorbije maanden vervoegden heel wat experten het team en breiden we uit tot een groep van 100+...

1 jaar Public Staffing: een terug- en vooruitblik

De alsmaar groeiende uitdagingen en complexere regelgeving binnen de publieke sector maakten één aspect zeer duidelijk: de nood aan versterking...

Optimaliseer uw subsidies en vermijd administratieve rompslomp

Bent u zeker dat u de verschillende mogelijke subsidies van de POD Maatschappelijke Integratie benut? Gebeurt het doorsturen van de verschillende...

Ready to level up your team?

Versterk uw team met een van onze professionals. Ontdek de domeinen waarbinnen we u kunnen ondersteunen en ga volle kracht de toekomst tegemoet!

 

Vind versterking voor uw team!